Telèfon

938 791 023

En diem GRATUIT

Canvieu la seva banyera per un plat de dutxa

Reformem tot tipus de banys

cambiar bañera por ducha
Duchavida

Especialitat: Canviar banyera per plat de dutxa

Vegi el nostre vídeo promocional

Veure vídeo

Demani pressupost sense compromís

Necesita canviar la seva banyera

Per un plat de dutxa?

Som una empresa líder amb àmplia experiència en el sector

Nostres més de 5.000 banys i hotels reformats ens avalen

Demani pressupost sense compromís

Feu el bany

Un lloc segur i còmode

Elimina barreres arquitectòniques i

Eviteu accidents i ensurts innecessaris

duchavida

El nostre personal està altament qualificat

i disposem de tot el necessari

per executar les obres

de forma senzilla, ràpida i neta

duchavida

Els nostres tècnics faran un pressupost

de forma gratuïta i sense compromís

No esperi mes i ...

Demani'ns pressupost

Canviar banyera per dutxa

Els plats de dutxa són cada vegada més demandats ja que tenen una sèrie d'avantatges enfront de les banyeres convencionals, entre les quals destaquen la fàcil accessibilitat i adaptabilitat amb sòls de dutxa antilliscants adaptats per a nens, gent gran, discapacitats o minusvàlids. Altres motius habituals per canviar la banyera per un plat de dutxa són l'estalvi d'aigua en el bany, encara que l'estètica i la comoditat també són factors que formen part, sedueixen i beneficien cada vegada més persones que es decanten per triar aquesta opció econòmica i de simple instal·lació.

El canvi de banyera per un peu o plat de dutxa és una solució pràctica per a la reforma o ampliació del bany sense la necessitat d'una gran inversió de temps d'obra i diners en ser una instal·lació senzilla i factible. Si l'obra és realitzada per bons professionals la reforma brindarà una solució a llarg termini.

Hi ha una gran varietat d'estils i mesures de plat de dutxa per a tots els gustos i necessitats. Existeixen alternatives pel que fa a dimensions, colors i materials.

Demani'ns pressupost GRATIS i SENSE COMPROMÍS per canviar banyera per dutxa

Compartir en:

les nostres obres de Canviar banyera per dutxa parlen per si mateixes

Llisca l´imatge: canviar banyera per dutxa

duchavida som especialistes en les petites i grans reformes de banys. Només treballem amb materials de primera qualitat i amb marques de reconegut prestigi, de manera que donem una àmplia garantia. Especialitat: Canviar banyera per dutxa

El nostre personal està altament qualificat i disposa de tot el necessari per a l'execució de les obres de manera senzilla, ràpida i neta.

El nostre objectiu i la nostra filosofia és fer que els banys siguin un lloc segur i pràctic, eliminant barreres arquitectòniques per evitar accidents i espores innecessaris, sense oblidar la cura per l'estètica.

Els tècnics elaboraran un pressupost de forma gratuïta i sense compromís per canviar la seva banyera per una dutxa, ajustat a les seves necessitats i economia.

La barreja entre un projecte personalitzat i una execució impecable dóna com a resultat un client satisfet i aquest és el motiu del nostre èxit.

Vegi el nostre vídeo promocional

Coneixeu nostres productes
Plats de dutxa

Els nostres plats de dutxa són de fabricació pròpia i fets a Espanya. Estan compostos de sorra de siclicona compactada amb resina i fet una peça de 3cms. Tos i ser extraplans, vénen amb les caigudes creades en fàbrica per a que l'aigua, caigui on caigui, sempre vagi al desagüe. Estan pintats en massa el que els proporciona la mateixa tonalitat en tota la barreja. Són fàcils de netejar i requereixen un manteniment mínim.

Son antilliscants certificat grau 3 i antibacterians. Tenim una gran varietat de colors i mesures. Això és un complement que es retallables, ens dóna la capacitat d'adaptar-nos a les característiques de cada bany.

Plats de dutxa duchavida
Coneixeu nostres productes
Ceràmica

Disposem d'una àmplia varietat de revestiments i paviments dels fabricants més reconeguts (Keraben, Roca, Porcelanosa ...)

Tant si la reforma és gran com petita, crearem un projecte personalitzat en el que a mesura que es barregin les textures (rugoses, llises, granulades ...) amb els acabats (òxid, fusta ...), els colors , les mesures i els estils (Rustic, modern ...) aconseguirem donar un aspecte únic al teu bany.

rajoles duchavida
Coneixeu nostres productes
Aixetes

Treballem amb fabricants de reconegut prestigi internacional com Grohe, Roca i Feliu Boet i amb fabricants espanyols com Tres i Ramon Soler.

Suministrem i instalem aixetes encastades i exteriors, columnas de hidromassatge, aixetes de dutxa monocomandament i termostàtiques, monocomandament per a lavabo ... Tant si és un sistema convencional com si no, consulti´ns i et donarem la millor solució de les possibles.

Aixetes duchavida
Coneixeu nostres productes
Mamparas de dutxa

Les nostres mampares s'adapten tant a mesures com a mesures especials. Tienen VIDRES TEMPLATS de ALTA SEGURETAT capaços de suportar les variacions de temperatura i amb gran resistència als impactes. En cas de fractura, es fan en petits tan petits que ni tan sols s'enganxin.

Els perfils poden ser d'acer o d'alumini segons el model triat. Disposem de mampares correderes, abatibles, folding, fixes, etc., de manera que el ventall de possibilitats és tal que trobarem la mampara que més s'adapta al seu espai i deixi l'entrada més àmplia possible.

Mamparas de dutxa duchavida

Per què escollir-nos?

El secret del nostre èxit resideix en la confiança i en el treball ben fet

Materials

Treballem amb materials de diferents marques molt reconegudes i que són de primera qualitat


Experiència

L'experiència dels nostres professionals ens permet executar les obres de la forma més ràpida, segura i neta possible


Seguretat i comoditat

Ens preocupa que el seu bany sigui un lloc còmode i segur, a la vegada que pràctic i estètic


El nostre Secret

El principal secret de la nostra empresa és que som fabricants de plats de dutxa. Aquesta fabricació pròpia del producte ens permet retallar els terminis i els costos i alhora no dependre de tercers per poder satisfer els desitjos dels nostres clients a l'hora d'instal·lar o substituir la banyera pel plat de dutxa.

Vegi els nostres plats de dutxa

Opinions dels nostres clients

Jose Luis Perez , Aug 6, 2020

Contratamos con Duchavida el cambio de la bañera por plato de ducha. Muy buena atención por parte de Óscar que nos hizo presupuesto sin compromiso.. Puntualidad, buen trabajo y rápido.por parte de los operarios. Sin duda los recomendamos.

Reme Pérez Polo , Aug 6, 2020

Jordi, un comercial muy amable y paciente y sus operarios son atentos, eficientes y super limpios. Quedó todo perfecto y muy bonito. Hubo un pequeño imprevisto e intentaron solucionarlo lo antes posible. Gracias.

Monse Alvarez , Jul 30, 2020

Muy buenos profesionales. Trabajo correcto y limpio.. Cumplieron con lo pactado muy bien y Han realizado un muy buen trabajo y en muy poco tiempo. Conclusión: muy profesionales y eficientes, buena calidad y precio y poco tiempo de obras. Lo recomiendo altamente.

Montse Franquesa , Jul 30, 2020

Conocí la empresa a través de Instagram. Pedí información y en seguida me llamaron para concertar cita. En cuestión de muy poco tiempo, pasaron por casa me hicieron presupuesto y en 15 días empezó la obra. En mi caso, elimine una ducha de obra para poner plato de ducha y mampara. Además, cambié el mueble del baño y el lavamanos. Resultado genial, los técnicos hicieron un excelente trabajo en un solo día, cambiaron i incluso la canalización del agua/tuberías ya que el grifo de la ducha cambió de ubicación. Estoy encantada con el cambio por la rapidez y la relación calidad-precio. Los chicos que vinieron a trabajar, un 10!

Viviana San Martin , Jun 23, 2020

Dar las gracias primero de todo, al comercial Aitor, una persona muy correcta y lo prometido totalmente cumplido. A la hora de trabajar en casa, Los operarios puntuales, Educados y limpios, trato excelente. Rapidez,tardaron 6horas. Recomiendo al 200% Muy contentos con el resultado.

També et pot interessar

Qui som?

Un equip humà de més de 30 persones que acumulen una experiència de més de 5.000 banys instal·lats i diversos hotels repartits per tot Espanya. La principal ocupació de l'empresa i per tant la nostra especialització és la de canviar banyera per plat de dutxa

On som?

Camí de Can Bassa, 10 Nau 1 Granollers 08402