Telèfon

938 791 023

En diem GRATUIT
Canviar banyera per dutxa

Canvieu la seva banyera per un plat de dutxa

Reformem tot tipus de banys

cambiar bañera por ducha
Duchavida

Especialitat: Canviar banyera per plat de dutxa

Vegi el nostre vídeo promocional

Veure vídeo

Demani pressupost sense compromís

Necesita canviar la seva banyera

Per un plat de dutxa?

Som una empresa líder amb àmplia experiència en el sector

Nostres més de 5.000 banys i hotels reformats ens avalen

Demani pressupost sense compromís

Feu el bany

Un lloc segur i còmode

Elimina barreres arquitectòniques i

Eviteu accidents i ensurts innecessaris

duchavida

El nostre personal està altament qualificat

i disposem de tot el necessari

per executar les obres

de forma senzilla, ràpida i neta

duchavida

Els nostres tècnics faran un pressupost

de forma gratuïta i sense compromís

No esperi mes i ...

Demani'ns pressupost

Canviar banyera per dutxa

Canviar banyera per dutxa

Els plats de dutxa són cada vegada més demandats ja que tenen una sèrie d'avantatges enfront de les banyeres convencionals, entre les quals destaquen la fàcil accessibilitat i adaptabilitat amb sòls de dutxa antilliscants adaptats per a nens, gent gran, discapacitats o minusvàlids. Altres motius habituals per canviar la banyera per un plat de dutxa són l'estalvi d'aigua en el bany, encara que l'estètica i la comoditat també són factors que formen part, sedueixen i beneficien cada vegada més persones que es decanten per triar aquesta opció econòmica i de simple instal·lació.

El canvi de banyera per un peu o plat de dutxa és una solució pràctica per a la reforma o ampliació del bany sense la necessitat d'una gran inversió de temps d'obra i diners en ser una instal·lació senzilla i factible. Si l'obra és realitzada per bons professionals la reforma brindarà una solució a llarg termini.

Hi ha una gran varietat d'estils i mesures de plat de dutxa per a tots els gustos i necessitats. Existeixen alternatives pel que fa a dimensions, colors i materials.

Demani'ns pressupost GRATIS i SENSE COMPROMÍS per canviar banyera per dutxa

Compartir en:

les nostres obres de Canviar banyera per dutxa parlen per si mateixes

Llisca l´imatge: canviar banyera per dutxa

duchavida som especialistes en les petites i grans reformes de banys. Només treballem amb materials de primera qualitat i amb marques de reconegut prestigi, de manera que donem una àmplia garantia. Especialitat: Canviar banyera per dutxa

El nostre personal està altament qualificat i disposa de tot el necessari per a l'execució de les obres de manera senzilla, ràpida i neta.

El nostre objectiu i la nostra filosofia és fer que els banys siguin un lloc segur i pràctic, eliminant barreres arquitectòniques per evitar accidents i espores innecessaris, sense oblidar la cura per l'estètica.

Els tècnics elaboraran un pressupost de forma gratuïta i sense compromís per canviar la seva banyera per una dutxa, ajustat a les seves necessitats i economia.

La barreja entre un projecte personalitzat i una execució impecable dóna com a resultat un client satisfet i aquest és el motiu del nostre èxit.

Vegi el nostre vídeo promocional

Coneixeu nostres productes

platos de ducha

Plats de dutxa

Els nostres plats de dutxa són de fabricació pròpia i fets a Espanya. Estan compostos de sorra de siclicona compactada amb resina i fet una peça de 3cms. Tos i ser extraplans, vénen amb les caigudes creades en fàbrica per a que l'aigua, caigui on caigui, sempre vagi al desagüe. Estan pintats en massa el que els proporciona la mateixa tonalitat en tota la barreja. Són fàcils de netejar i requereixen un manteniment mínim.

Son antilliscants certificat grau 3 i antibacterians. Tenim una gran varietat de colors i mesures. Això és un complement que es retallables, ens dóna la capacitat d'adaptar-nos a les característiques de cada bany.

ceramica

Ceràmica

Disposem d'una àmplia varietat de revestiments i paviments dels fabricants més reconeguts (Keraben, Roca, Porcelanosa ...)

Tant si la reforma és gran com petita, crearem un projecte personalitzat en el que a mesura que es barregin les textures (rugoses, llises, granulades ...) amb els acabats (òxid, fusta ...), els colors , les mesures i els estils (Rustic, modern ...) aconseguirem donar un aspecte únic al teu bany.

grifos

Aixetes

Treballem amb fabricants de reconegut prestigi internacional com Grohe, Roca i Feliu Boet i amb fabricants espanyols com Tres i Ramon Soler.

Suministrem i instalem aixetes encastades i exteriors, columnas de hidromassatge, aixetes de dutxa monocomandament i termostàtiques, monocomandament per a lavabo ... Tant si és un sistema convencional com si no, consulti´ns i et donarem la millor solució de les possibles.

mamparas

Mamparas de dutxa

Les nostres mampares s'adapten tant a mesures com a mesures especials. Tienen VIDRES TEMPLATS de ALTA SEGURETAT capaços de suportar les variacions de temperatura i amb gran resistència als impactes. En cas de fractura, es fan en petits tan petits que ni tan sols s'enganxin.

Els perfils poden ser d'acer o d'alumini segons el model triat. Disposem de mampares correderes, abatibles, folding, fixes, etc., de manera que el ventall de possibilitats és tal que trobarem la mampara que més s'adapta al seu espai i deixi l'entrada més àmplia possible.

Per què escollir-nos?

El secret del nostre èxit resideix en la confiança i en el treball ben fet

Materials

Treballem amb materials de diferents marques molt reconegudes i que són de primera qualitat


Experiència

L'experiència dels nostres professionals ens permet executar les obres de la forma més ràpida, segura i neta possible


Seguretat i comoditat

Ens preocupa que el seu bany sigui un lloc còmode i segur, a la vegada que pràctic i estètic


El nostre Secret

El principal secret de la nostra empresa és que som fabricants de plats de dutxa. Aquesta fabricació pròpia del producte ens permet retallar els terminis i els costos i alhora no dependre de tercers per poder satisfer els desitjos dels nostres clients a l'hora d'instal·lar o substituir la banyera pel plat de dutxa.

Vegi els nostres plats de dutxa

Opinions dels nostres clients

Ana Rodenas Aguilar , Oct 26, 2021

Estoy muy contenta con el cambio de mi baño, por problemas de salud decidí quitar la bañera y poner plato de ducha. Quiero dar las gracias a todos desde Víctor, súper profesional como comercial. Los operarios muy profesionales y muy agradables. Las chicas de la oficinas muy educadas y agradables. Toda la pequeña reforma ha sido muy rápida. No he tenido ningún problema. MUCHÍSIMAS GRACIAS.

JOAQUIN PEÑA ISERTE , Dec 8, 2021

Buenas noches, Tengo que comentar que nos consto mucho tomar la decisión del cambio de bañera por plato de ducha, al final optamos por elegir a Duchavida, y por suerte la elección ha sido la buena, porque es una empresa seria en cuanto a presupuesto indicado para la obra a realizar, plazos de ejecución y el compromiso por solucionar 2 pequeñas tonterías que quedaron pendiente en el día de ejecución de la obra inicial. En resumen elegir Duchavida para este cambio en casa, un gran elección. Saludos Joaquin Peña

Sara Canal , Dec 7, 2021

Sin duda una muy buena elección. Vinieron a tomar medidas el mismo día que les llamamos, nos hicieron un presupuesto allí mismo y en menos de una semana ya lo teníamos instalado. Se paga después del servicio y la relación calidad precio es perfecta. Una vez instalada, la mampara ha quedado perfecta. Repetiríamos seguro, lo recomendamos.

ANNA ISABEL ALONSO ACEVEDO , May 26, 2022

Llamamos a DuchaVida en dos días vino el comercial, nos asesoró sobre lo que iba mejor para nuestro baño A la semana siguiente ya empezaron. Los operarios llegaron puntuales. Trabajador de forma profesional y rápido. Explicaban todo lo que hacían. Ha sido un trabajo fino y pulido. Fantástico . Por la mañana teníamos un baño viejo y por la tarde un baño moderno . Un trabajo fantástico. Estamos encantados.

Alicia , Jun 25, 2022

Muy buenos profesionales. Han sido rápidos y limpios. En un día cambio de bañera a ducha y ha quedado perfecta. Estoy encantada con el resultado y el buen servicio. Los recomiendo totalmente.

Qui som?

Un equip humà de més de 30 persones que acumulen una experiència de més de 5.000 banys instal·lats i diversos hotels repartits per tot Espanya. La principal ocupació de l'empresa i per tant la nostra especialització és la de canviar banyera per plat de dutxa

On som?

Camí de Can Bassa, 10 Nau 1 Granollers 08402

Passeig de Fabra i Puig 88, Barcelona. 08030