Telèfon

938 791 023

En diem GRATUIT
Canviar banyera per dutxa

Avís legal

Destinatari i condicions d'utilització del lloc web

El present avís legal regula l'ús del servei del lloc web d'Internet duchavida.es i els seus sinònims (*.duchavida.*) que DUCHAVIDA S.L.U. amb domicili social a C / Electrodo 94 28522 RIVAS-VACIAMADRID, Espanya amb CIF B-87636098 i inscrita en el Registre Mercantil posa a disposició dels usuaris d'Internet.

L'ús del lloc web duchavida.es, comporta la plena acceptació de les presents condicions i criteris que consten permanentment exposats a la web, sota la versió publicada i vigent en cada moment, pel que si no està d'acord amb el contingut del mateix haureu d'abstenir-vos de fer ús del lloc web duchavida.es.

Condicions d'ús per a l'usuari

Les pàgines del lloc web duchavida.es es poden visitar gratuïtament, exceptuant aquelles que s'inclouen en àrees tancades o de subscripció. L´usuari es compromet a fer un ús adequat dels continguts i serveis que DUCHAVIDA S.L.U., ofereix la web duchavida.es i no els utilitza per incórrer en activitats il·legítimes o contràries a la bona fe i al ordenament legal; difondre continguts o propaganda de caràcter racista, xenòfob, pornogràfic-il·legal, d'apologia del terrorisme o atemptat contra els drets humans; provocar danys als sistemes físics i lògics de DUCHAVIDA S.L.U. , dels seus proveïdors o de terceres persones, introduir o difondre en la xarxa informàtica virus o qualsevol altre sistema físic o lògic que sigui susceptible de provocar els danys abans esmentats.

DUCHAVIDA S.L.U., tan sols autoritza mencions els seus continguts a altres pàgines web, amb el tractament que consideren, sempre que no es reprodueixin idènticament el lloc web duchavida.es. En el cas de disposar d'un enllaç hipertext alguna de les seves pàgines, l´usuari ha de saber que està entrant en duchavida.es i ha de percebre en el seu navegador la URL.

Propietat industrial i intel·lectual

La totalitat d'aquest lloc web: text, imatges, marques comercials, logotips, arxius d'àudio i vídeo, botons, arxius de programari, combinacions de colors, així com l'estructura, selecció, ordenació i presentació dels seus continguts, està protegida per les lleis espanyoles i internacionals sobre propietat intel·lectual i industrial. Així mateix, i sense perjudici de l'anterior, el contingut d'aquest lloc web també té la consideració de programa de computadora i és d'aplicació tota la normativa espanyola i comunitària europea vigent sobre la matèria. Queda expressament prohibida la reproducció total o parcial d'aquest lloc web i de qualsevol dels seus continguts sense el permís express i escrit de DUCHAVIDA S.L.U.

Els Usuaris hauran d'abstenir-se d'obtenir i fins i tot d'intentar obtenir els continguts utilitzant mitjans o procediments diferents dels que, segons els casos, s'han posat a la seva disposició a aquest efecte o s'han indicat a aquest efecte a les páginas web on es troben els mateixos. DUCHAVIDA S.L.U. es reserva el dret de promocionar, difondre i publicitar aquest lloc utilitzant a l'efecte qualsevol dels continguts que hi hagi publicats, inclòs contingut textual, fotogràfic o audiovisual.

Exclusió de responsabilitat

DUCHAVIDA SLU, es reserva el dret a modificar en qualsevol moment la presentació, configuració i localització del lloc web duchavida.es, així com els continguts i les condicions requerides per utilitzar els mateixos. L'Usuari reconeix i accepta que l'accés i ús del lloc web duchavida.es i dels continguts inclosos en el mateix té lloc lliurement i conscient, sota la seva exclusiva responsabilitat.

DUCHAVIDA SLU, no garanteix la veracitat dels continguts aportats pels usuaris de duchavida.es ni es fa responsable de qualssevol dels danys i perjudicis produïts o que puguin produir-se en el futur, que es derivin de l'ús de la informació i de les matèries contingudes al lloc web duchavida.es. En cas que vostè consideri que algun contingut atempta contra la legalitat vigent li preguem ens ho comuniqui per ocultar el contingut al públic general i posar-lo a disposició de l'organisme legal competent. DUCHAVIDA SLU C / Elèctrode 94 28522 RIVAS-VACIAMADRID Tel. 34 910 558 602 E-mail: info@duchavida.es

DUCHAVIDA SLU, no garanteix la disponibilitat i continuïtat del lloc web duchavida.es ni es fa responsable de qualssevol dels danys i perjudicis produïts o que puguin produir-se en el futur, ni dels defectes tècnics, qualsevol que sigui seva naturalesa, que es derivin de l'ús del lloc web duchavida.es. La responsabilitat de les dades proporcionades pels anunciants són responsabilitat dels anunciants. DUCHAVIDA SLU no pot garantir l'autenticitat de totes les dades proporcionades pels anunciants.

Llegiu també la nostra Política de privacitat

Qui som?

Un equip humà de més de 30 persones que acumulen una experiència de més de 5.000 banys instal·lats i diversos hotels repartits per tot Espanya. La principal ocupació de l'empresa i per tant la nostra especialització és la de canviar banyera per plat de dutxa

On som?

Camí de Can Bassa, 10 Nau 1 Granollers 08402

Passeig de Fabra i Puig 88, Barcelona. 08030