Duchavida BARCELONA

Telèfon

938 791 023

En diem GRATUIT
Canviar banyera per dutxa

Avís legal

Destinatari i condicions d'utilització del lloc web

El present avís legal regula l'ús del servei del lloc web d'Internet dutxavida.cat i els seus sinònims (*.duchavida.*) que DUCHAVIDA CATALUNYA S.L. amb domicili social a C / Camí de Can Bassa, 10 Nau 1 Granollers 08402, Espanya amb CIF B-67300947 i inscrita en el Registre Mercantil posa a disposició dels usuaris d'Internet.

L'ús del lloc web dutxavida.cat, comporta la plena acceptació de les presents condicions i criteris que consten permanentment exposats a la web, sota la versió publicada i vigent en cada moment, pel que si no està d'acord amb el contingut del mateix haureu d'abstenir-vos de fer ús del lloc web dutxavida.cat.

Condicions d'ús per a l'usuari

Les pàgines del lloc web dutxavida.cat es poden visitar gratuïtament, exceptuant aquelles que s'inclouen en àrees tancades o de subscripció. L´usuari es compromet a fer un ús adequat dels continguts i serveis que DUCHAVIDA CATALUNYA S.L.U., ofereix la web dutxavida.cat i no els utilitza per incórrer en activitats il·legítimes o contràries a la bona fe i al ordenament legal; difondre continguts o propaganda de caràcter racista, xenòfob, pornogràfic-il·legal, d'apologia del terrorisme o atemptat contra els drets humans; provocar danys als sistemes físics i lògics de DUCHAVIDA CATALUNYA S.L.U., dels seus proveïdors o de terceres persones, introduir o difondre en la xarxa informàtica virus o qualsevol altre sistema físic o lògic que sigui susceptible de provocar els danys abans esmentats.

DUCHAVIDA CATALUNYA S.L., tan sols autoritza mencions els seus continguts a altres pàgines web, amb el tractament que consideren, sempre que no es reprodueixin idènticament el lloc web dutxavida.cat. En el cas de disposar d'un enllaç hipertext alguna de les seves pàgines, l´usuari ha de saber que està entrant en dutxavida.cat i ha de percebre en el seu navegador la URL.

Propietat industrial i intel·lectual

La totalitat d'aquest lloc web: text, imatges, marques comercials, logotips, arxius d'àudio i vídeo, botons, arxius de programari, combinacions de colors, així com l'estructura, selecció, ordenació i presentació dels seus continguts, està protegida per les lleis espanyoles i internacionals sobre propietat intel·lectual i industrial. Així mateix, i sense perjudici de l'anterior, el contingut d'aquest lloc web també té la consideració de programa de computadora i és d'aplicació tota la normativa espanyola i comunitària europea vigent sobre la matèria. Queda expressament prohibida la reproducció total o parcial d'aquest lloc web i de qualsevol dels seus continguts sense el permís express i escrit de DUCHAVIDA CATALUNYA S.L.

Els Usuaris hauran d'abstenir-se d'obtenir i fins i tot d'intentar obtenir els continguts utilitzant mitjans o procediments diferents dels que, segons els casos, s'han posat a la seva disposició a aquest efecte o s'han indicat a aquest efecte a les páginas web on es troben els mateixos. DUCHAVIDA CATALUNYA S.L. es reserva el dret de promocionar, difondre i publicitar aquest lloc utilitzant a l'efecte qualsevol dels continguts que hi hagi publicats, inclòs contingut textual, fotogràfic o audiovisual.

Exclusió de responsabilitat

DUCHAVIDA CATALUNYA SL, es reserva el dret a modificar en qualsevol moment la presentació, configuració i localització del lloc web dutxavida.cat, així com els continguts i les condicions requerides per utilitzar els mateixos. L'Usuari reconeix i accepta que l'accés i ús del lloc web dutxavida.cat i dels continguts inclosos en el mateix té lloc lliurement i conscient, sota la seva exclusiva responsabilitat.

DUCHAVIDA CATALUNYA SL, no garanteix la veracitat dels continguts aportats pels usuaris de dutxavida.cat ni es fa responsable de qualssevol dels danys i perjudicis produïts o que puguin produir-se en el futur, que es derivin de l'ús de la informació i de les matèries contingudes al lloc web dutxavida.cat. En cas que vostè consideri que algun contingut atempta contra la legalitat vigent li preguem ens ho comuniqui per ocultar el contingut al públic general i posar-lo a disposició de l'organisme legal competent. DUCHAVIDA CATALUNYA SL C / Camí de Can Bassa, 10 Nau 1 Granollers 08402 Tel. 34 938 791 023 E-mail: info@duchavida.cat

DUCHAVIDA CATALUNYA SL, no garanteix la disponibilitat i continuïtat del lloc web dutxavida.cat ni es fa responsable de qualssevol dels danys i perjudicis produïts o que puguin produir-se en el futur, ni dels defectes tècnics, qualsevol que sigui seva naturalesa, que es derivin de l'ús del lloc web dutxavida.cat. La responsabilitat de les dades proporcionades pels anunciants són responsabilitat dels anunciants. DUCHAVIDA CATALUNYA SL no pot garantir l'autenticitat de totes les dades proporcionades pels anunciants.

Llegiu també la nostra Política de privacitat

Qui som?

Un equip humà de més de 30 persones que acumulen una experiència de més de 5.000 banys instal·lats i diversos hotels repartits per tot Espanya. La principal ocupació de l'empresa i per tant la nostra especialització és la de canviar banyera per plat de dutxa

On som?

Camí de Can Bassa, 10 Nau 1 Granollers 08402