PLA RENOVE DUTXA
Deixi´ns el seu telèfon i el trucarem en 24h
O demani´ns pressupost sense Compromís
Sol.licitar pressupost

Llisca l´imatge

Precio cambiar bañera por ducha Precio cambiar bañera por ducha

Necessita canviar la seva banyera per un plat de dutxa?

A Duchavida només treballem amb materials de primera qualitat i amb marques de reconegut prestigi. Som especialistes en les petites i grans reformes de banys.

El nostre personal està altament qualificat i disposa de tot el necessari per a l'execució de les obres de manera senzilla, ràpida i neta. La nostra especialització és la de canviar la banyera per un plat de dutxa

El nostre objectiu és fer que els banys siguin un lloc segur i pràctic, eliminant barreres arquitectòniques per evitar accidents i espores innecessaris, sense oblidar la cura per l'estètica.

Demani'ns pressupost gratis i
sense compromís

Opinions dels nostres clients

Perfecte. Van entrar a les deu del matí i a les 6,30 de la tarda van marxar amb tot acabat. Treure banyera i un muret i col·locar plat gran de dutxa , mampara , enrejolar i cambiar aixetes. Nets, ordenats i rapits. Un deu.

Giacomo Pallares

Veritablement admirable. Un bon treball en equip, dès de l'atenció personalitzada fins al resultat final. Els operaris van fer un treball genial. Totalment recomanable, segurament repetirem amb vosaltres.

Eva María López

Treball i tracte excel·lent!! Sense cap dubte, els recomano!! Han complert totes les nostres expectatives, gràcies per tot!!

Núria Rubio

duchavida

Qui som?

Un equip humà de més de 30 persones que acumulen una experiència de més de 5.000 banys instal·lats i diversos hotels repartits per tot Espanya. La principal ocupació de l'empresa i per tant la nostra especialització és la de canviar banyera per plat de dutxa

On som?

Camí de Can Bassa, 10 Nau 1 Granollers 08402