Telèfon

938 791 023

En diem GRATUIT
Canviar banyera per dutxa

Plats de dutxa

Els nostres plats de dutxa són de fabricació nacional, realitzats amb les millors matèries primeres i complint amb un estricte control de qualitat.

Duresa Els plats de dutxa estan formats resines i càrregues minerals, els quals, sota un perfecte estat de curació arriben resistències superiors a les dels plats de dutxa tradicionals de porcel.lana i acrílics. És important que no presenti bombolles a l'interior ni a la superfície davantera o posterior del plat, ja que és una senyal de mal curat en l'elaboració i queda afeblit. Els plats de dutxa Duchavida són totalment massissos i no presenten aquestes deficiències.

Extraplà Els plats de dutxa Duchavida són de gruix i = 3 cm, la qual cosa és necessari per assolir la resistència i durabilitat adequada. Qualsevol punt del plat té el pendent adequat per a la correcta evacuació de l'aigua i que aquesta no s'acumuli.

Antilliscament Els plats de dutxa Duchavida estan catalogats com antilliscants classe-3, la més alta del mercat. Gràcies a això eliminem qualsevol lliscament que puguem ocasionar al recinte de dutxa

Acabats Els plats de dutxa Duchavida presenten una acabat antibacterià de gelcoat, la qual cosa impedeix que s'acumulin bacteris a la dutxa. Així mateix aquest acabat pot ser en 5 colors: blanc, beix, gris, wengue i negre. També hi ha la possibilitat de fabricar a la carta mitjançant codi de color RAL triat pels nostres clients.

Impermeables Els materials usats pels plats de dutxa Duchavida són totalment impermeables, fet que suposa un gran avantatge amb un altre tipus de plats de dutxa, sense haver d'oferir diferents tipus d'aïllaments interns com pot ser la tela asfàltica en els plats de dutxa d'obra. A més, els plats de dutxa de càrrega mineral en ser a mida, garanteixen l'estanquitat de l'aigua cap al desguàs.

Demani'ns pressupost SENSE COMPROMÍS

Si tens qualsevol dubte, posa't en contacte amb nosaltres i t'atendrem el més aviat possible.

Duchavida

Adreça:

Camí de Can Bassa, 10 Nau 1 Granollers 08402

Telèfons:

938 791 023 | 696 649 709

Email: info@duchavida.cat

Qui som?

Un equip humà de més de 30 persones que acumulen una experiència de més de 5.000 banys instal·lats i diversos hotels repartits per tot Espanya. La principal ocupació de l'empresa i per tant la nostra especialització és la de canviar banyera per plat de dutxa

On som?

Camí de Can Bassa, 10 Nau 1 Granollers 08402

Passeig de Fabra i Puig 88, Barcelona. 08030